Ràdio Fabra al Seismes 2023

El proper 2 de Desembre celebrem #Seismes23, una trobada artística que celebra els talents residents de la Fabra i Coats: Fàbrica de creació i que els apropa al barri en un festa oberta. que coincideix, justament, amb la Festa Major de Sant Andreu

Amb el leitmotiv “Suggeriments per a un cos“. hi participaran uns 60 artistes que, al llarg d’un vespre, oferiran 30 accions artístiques de tot tipus: performances, concerts, accions escèniques, djs, converses, instal·lacions, vídeo, spoken words i jam sessions.

Com cada any Ràdio Fabra també hi participa, no només oferint el seu espai per a celebrar-hi performances i activitats com hem fet d'altres anys (ho pots comprobar aquí) sinó, obviament produint continguts de ràdio!

Així les activitats començarán a partir de las 5.30pm de la tarda però al matí, a partir de les 11 h, la Plaça Comerç de Sant Andreu, farem un programa especial Fabra Magazine presentat per Crisol Tuà sobre el Seismes amb l'actuació en directe d'algunes de les artistes participants. Entrevistarem al Matías Lo Cascio ( del grup escriptura i col·laborador amb la Jam Electrònica), a representants de la XES Sant Andreu i a l' escenògrafa Irene Valiente i gaudirem de les performances de Josué Coloma + Ester Solé i de La Merceria de Radio Parti. ( Actualització - El podeu escoltar AQUI ).

A més el passat 22 de novembre Christian Len (mediador d'activitats musicals de Seismes) va conversar amb Mar Merino (mediacó i continguts generals), Yolanda Jimenez (coordinació Seismes), Ivan Maestre (grup d’escriptura),  Iñaki San Juan (escenografia) y Alice Sewall (mediació d’escéniques). Ho podeu escoltar AQUI

Us recordem. Seismes és el 2 de desembre, des de les 17:30 fins a les 23:00. L'entrada és gratuïta i es: una festa!

Participantss de la 7ª edició

Adrià Bravo, Adriana Civit + Maria S. Poncela, Ágatha Belocchio, Allison Danielle Brown, Blood Quartet Ensemble, Catalina del Castillo, Col·lectiu PARAPENTE (Laura Maure, Hansel Nezza, Dèlia Español, Rober Martinez e Iñaqui Sanjuan), Daniel Verín, Empty 6 Pack, Explica Dansa, Esther Solé + Laboratorio de investigación desde el flamenco, Eva Parey, Iván Maestre, Josué Coloma y La Sala de Escritores, Juli Moras, Júlia Torres, Julio César Palacio, La Mercería de Radio pArty, La Selva, Lara Martínez, Laura Maure, Laura Paz Muñoz, Livemedia, Lourdes Peñaranda, Low Haze, Luis Tabuenca + UMS’n JIP, Mabel Llevat, Mar Sala, Mariana Orantes, Matías Lo Cascio, Nuris Blu, Ominira, Sincro, Tatiana Donoso, Teleduca, Twin + Gigi Morralla, Úrsula San Cristóbal.

 

Compartir