Acció Cultura Viva

Cultura Viva

Magazine en directe desde l' Acció Cultura Viva a la Fabra i Coats, un festival enmmarcat a les festes de la Mercè. Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. Actualment, hi participen organitzacions com Cultura en Vivo, The Good Good, Alterevents, Llobregat Block Party, Indigestió, Quesoni, a més de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i l’Ateneu Harmonia com espais que acullen l’activitat i s’hi involucren.

El festival està organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de la ciutat per generar un context participatiu de festa major. I tot plegat recolzant-se en projectes d’economia social, acció comunitària i cultura cooperativa. La programació es configura mitjançant una convocatòria oberta que cerca artistes i projectes que possen en valor les diversitats (d’origen, generacional, de gènere), la cultura lliure i la remescla.

Cultura Viva

Cultura Viva és un programa impulsat per l'ICUB per codissenyar i coproduir, amb el teixit local, polítiques públiques en favor dels drets culturals, la participació i l'enfortiment comunitari a la ciutat.

Cultura Viva és un viver on poden néixer, créixer o enfortir-se projectes, xarxes i agents de la ciutat que posen en pràctica la cultura com a bé comú, obert i democràtic i, per tant, amb un valor públic.

Compartir

Episodis recents