BAM - Cultura viva '18

Ràdio Fabra

Ràdio Fabra va iniciar la seva activitat coincidint amb el BAM - Cultura Viva mitjançant una retransmissió conjunta amb Ràdio Contrabanda, ScannerFM, Ràdio Cava-ret i Dublab.es. Tant divendres com dissabte es va seguir en directe el que va passar al recinte de la Fabra i Coats, en directe, a través de Ràdio Fabra.

En el programa de divendres es va presentar i explicar qué és Ràdio Fabra i es va emetre en directe  les xerrades de l’escenari Fabra.

El dissabte van passar convidats de tota mena i cadascuna de les ràdios va aportar els seus continguts com a una activitat més al programa del BAM - Cultura Viva.

Ràdio Fabra

RÀDIO FABRA és un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents, els esdeveniments i les comunitats vinculats al recinte de la Fabra i Coats, i de projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat de Barcelona.

Ràdio Fabra vol ser un recurs compartit que permeti la participació de col·lectius, projectes i artistes en la comunicaciópública d’allò que succeeix a la Fabra i Coats i les comunitats que hi conviuen.

Compartir