BAM - Cultura viva '19

Ràdio Fabra

La tercera edició del BAM Cultura Viva arriba plena de propostes artístiques que funcionaran com a mirall de les moltes i variades escenes musicals de la ciutat de Barcelona i de part del territori. Un espai per a tots els públics on compartir formes de fer música que van més enllà del que és pròpiament un concert i que, en la majoria dels casos, les impulsen teixits associatius i comunitaris que mereixen l’altaveu històric de les Festes de la Mercè. La programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, on es van rebre 617 propostes.

Ràdio Fabra enceta la seva segona temporada amb un programa en directe desde el el bell mig de la Fira Discogràfica del BAM Cultura Viva ‘19. Conduit pel periodista Carles Novellas i amb la participació dels programes de Radio Fabra Masa Madre, Clandestino Club Social i Whisky Bar, podreu escoltar en directe els concerts, les entrevistes als artistes a peu d'escenari i els debats amb les associacions musicals, els segells discogràfics i totes les veus que donen vida al BAM Cultura Viva.

17:00 Fabra Magazine amb Carles Novellas
18:00 Masa Madre amb Made Torres, Laia Alsina i Rubén Izquierdo
19:30 Clandestino Club Social amb Marko Fontana
21:00 Whisky Bar amb Marta García i Gigi Cano

 

BAM Cultura Viva és una iniciativa de Cultura Viva (un programa de l’ICUB, l’Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació) i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. Hi participen els residents de la Fàbrica: The Good Good, Quesoni i Blood Quartet; a més d'Alterevents, l’Ateneu l’Harmonia, Cultura en vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Llobregat Bloc Party, L’Ordit, Quepo i la Xarxa d’Economia Solidària (XES).

Ràdio Fabra

RÀDIO FABRA és un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents, els esdeveniments i les comunitats vinculats al recinte de la Fabra i Coats, i de projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat de Barcelona.

Ràdio Fabra vol ser un recurs compartit que permeti la participació de col·lectius, projectes i artistes en la comunicaciópública d’allò que succeeix a la Fabra i Coats i les comunitats que hi conviuen.

Compartir