Fabra Magazine

Crisol Tuà - Antònia Folguera - Christian Len

El magazine de Ràdio Fabra es un altaveu dels processos dels residents, els esdeveniments de la Fàbrica de Creació i les exposicions del nou Centre D' Art Contemporani a través d' entrevistes i creacions sonores. Un mitjà creatiu en sintonia amb les linees discursives de la FiC. Un espai d' intercanvi i producció de viva veu, alhora que un arxiu de ràdio.

Crisol Tuà

Periodista cultural especialitzat en teatre. Llicenciat en Comunicació Audiovisual (UAB), experiència de més de 20 anys a Ser Catalunya com a creador i conductor dels programes culturals “Tot és Comèdia”,  “Teatre a Ràdio Barcelona”, “La Gran Evasió”  (Ser Catalunya) , també ha estat  responsable de la secció de cultura  a Ser Catalunya. Col·laborador en diversos mitjans com TV3 i La 2 (TVE). Docent a la UIC ( Universitat Internacional de Catalunya)

Antònia Folguera

Antònia Folguera treballa en projectes que giren al voltant de l’art i la cultura digital, la comunicació i la música electrònica. Ha fet ràdio i tv per internet des de 2003 i co-organitza des de fa 14 anys “Dorkbot Barcelona”. En l’actualitat treballa a Sónar+D, a la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i fa tasques de comunicació en projectes de tecnologia musical, a més de col·laborar amb esdeveniments com l’Eufònic i fer de dj de tant ten tant amb l’àlies bzzzbip.

Atenta a qualsevol brot cultural emergent que li cridi l'atenció, no s'identifica amb cap etiqueta musical, en tot cas la d'exploradora de micro-tendències i sons excitants.

Christian Len

Christian Len es periodista, dj y productor, pero sobre todo es un melómano empedernido. Digger no. Melómano.  Empezó su carrera a principios del 2000 en BCN como Dj pinchando en salas como Apolo, Razzmatazz, Sidecar o Be Cool. Como periodista, muy ligado al mundo de la radio, dirigió scannerFM, Primavera Radio y Sonar Radio hasta que un día recibe una llamada para trasladarse a Ibiza. Es ahí donde da un paso adelante a los platos seducido por el espíritu libre, ecléctico y hedonista del balearic, alternando su faceta radiofónica en radios como Ibiza Sonica, Pioneer DJ Radio y Openlab con sus residencia en lugares como Blue Marlin Ibiza, Hostal La Torre o Pikes, donde celebra su fiesta Homies ( nombre además de su antiguo show en dublab.es). Ahora ya en Barcelona otra vez trabaja como diseñador musical y coordina la flamante Ràdio Fabra de Fabra & Coats.

Compartir

Episodis recents