La marató de la ràdio de l'altre festival

L'altre festival

El dissabte 8 de juny de 10 a 22 h va ser un dia de soroll al recinte Fabra i Coats! Les ràdios de tot arreu es van fer sentir per informar i retransmetre el que estaba passant a L’Altre Festival 2019. Una cursa històrica on participaren les ràdios de la salut mental, la Xarxa Comunitària de Ràdios de Barcelona i moltes més, totes en la mateixa ona. Emissions d’aquí i de fora del nostre país que es van sentir durant tot el dia en directe en el mateix recinte de la Fabra i Coats. Una nova experiència per L’Altre Festival que té com a objectiu fer difusió de la funció rehabilitadora i inclusiva del Festival a través de les ones radiofòniques.

L'altre festival

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que es realitza a la ciutat de Barcelona. Reunint el món de la Salut Mental i de les Arts Escèniques, busca la difusió, la creació, participació i l’exhibició de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental. Però l’ànima de l’Altre Festival va molt més enllà i reposa sobre tres grans pilars. Les Arts Escèniques i la creació de Companyies com a eficaç eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de la vida de les persones amb trastorn mental, la potència del Festival com a instrument de lluita contra l’estigma i, també, la fèrtil contribució a la creació i enriquiment de la cultura popular del nostre país.

La primera edició va néixer la primavera del 2015 a la Fabra i Coats de Sant Andreu i, durant quatre dies, s’hi van reunir més de vint companyies d’arreu del món per exhibir i compartir teatre, música, dansa i circ. Des de llavors hem realitzat quatre edicions i hem visitat el Mercat de les Flors de Barcelona, la Fabra i Coats Fàbrica de Creació, el Centre Cívic Baró de Viver i el Teatre Kursaal de Manresa.

Compartir

Episodis recents