L'altaveu de la FESC

Ràdio intercooperativa de la FESC

La sobirania d’un territori, d’una societat és, en realitat, un conjunt de sobiranies que hem de construir entre totes i que van molt més enllà de la construcció d’un estat. Si els recursos naturals, els mitjans de producció, els mitjans de comunicació, les xarxes socials… són controlats per uns pocs, el poble mai no podrà ser sobirà sobre la satisfacció de les seves necessitats i la cura del medi. Aquestes sobiranies, diverses, que defensem –la sobirania alimentària, tecnològica, energètica, financera, dels nostres propis cossos…– ens enfronten a un repte organitzatiu per fer possible que tota la societat participi i sigui corresponsable de tot el que l’afecta. En aquesta VII edició de la Fira d' Economia Solidària de Catalunya es vol reflexionar sobre aquests reptes, donar visibilitat a models que ja funcionen, discutir com replicar-los, com escalar-los.

Ràdio intercooperativa de la FESC

ALTAVEU DE LA FESC,

Enguany, les ràdios participants a la FESC 2018 s'engresquen a intercooperar per crear l'ALTAVEU DE LA FESC, LA RÀDIO DE LA FESC!.  

Ràdio Trinijove, Ràdio Contrabanda, Ràdio Terra i Ràdio Nativa s'apleguen per oferir des dels nous estudis de Ràdio Fabra de la Fabra i Coats de Sant Andreu
una cobertura informativa en directe de la FESC i conèixer de forma radiofònica i atractiva el concepte d'economia social i solidària.

Emetrem en directe des de Ràdio Fabra el 27 d'octubre d'11h a 14h i de 17h a 19h, i el 28 d'octubre de 10h a 13h.

Compartir