Podcast 5W

Revista W

Revista 5W és una publicació de crònica i fotografia internacional amb una aposta radical per la narració i la imatge. Publica reportatges en profunditat al seu web i edita una revista anual en paper de 250 pàgines. Cada mes emet un podcast monogràfic d’una hora que intenta explicar països i qüestions del món contemporani. El 85% del finançament de 5W prové de la venda del seus productes en paper i dels més de 3.000 subscriptors.

Revista W

Agus Morales (fundador i director de Revista 5W). Ha escrit sobre crisis humanitàries i migracions. Premi Ortega y Gasset 2019 per la crònica Los muertos que me habitan. Autor de No som refugiats, llibre recomanat del Festival Gabo. Va ser corresponsal d’EFE a l’Índia i Pakistan, on va cobrir la mort d’Osama bin Laden.

Raül Flores (presentador del podcast de Revista 5W). Periodista especialitzat en política. Màster en anàlisi política, el seu treball final es va centrar en l’auge de la ultradreta a Europa. Amb només 12 anys va començar a treballar a la ràdio municipal del seu poble. Ara treballa a SER Catalunya, al programa El Balcó.

Núria Jar (coordinadora del podcast de Revista 5W). Periodista especialitzada en ciència i salut. Va començar a la ràdio municipal de la seva ciutat quan anava a la universitat. Des d’aleshores ha tingut l’oportunitat de treballar a les principals emissores catalanes. Ara col·labora amb el Via Lliure de RAC1.

Compartir

Episodis recents