A qué sona el teu rusc?

L'Òrdit Ràdio

00:00

A partir dels diferents materials que els alumnes i pares van generar en aquesta recerca prèvia, el passat dia 27 d'abril es van crear espais d'experimentació per grups petits guiats i liderats per diversos residents de la Fabra com ara serigrafia (transformació), tèxtil (comunitat), jocs (relacions), cos i moviment (construcció).

En el cas de Ràdio Fabra s'havia treballat el concepte de "Vibracions" que va derivar en un taller d'experimentació sonora i exercicis d'escolta sobre els sons del propi rusc. Així es van enregistrar durant els dies previs al taller sons domèstics, públics, sons excepcionals o experimentals per tal d'intentar definir "a què sona el teu rusc". Cada centre va recopilar un banc de sons i durant la jornada els van poder treballar amb el coordinador de Ràdio Fabra, Christian Len, per crear un paisatge sonor conjunt.

Un taller on es va anar construint un paisatge sonor en directe i de manera participativa amb tots els àudios que els alumnes, famílies i docents havien preparat.

 

Compartir

Podcasts relacionats