Taula / طاولة

Jiser

Jiser posa en marxa Taula / طاولة amb la intenció de crear un espai de reflexió i discussió sobre les arts, la cultura i la recerca en ciències humanes i socials a la Mediterrània. Realitzarem diverses trobades on volem crear ponts entre la ciutat de Barcelona i altres punts de la regió per tal d'afavorir l’intercanvi de perspectives, projectes i metodologies que estan tenint lloc avui.

Taula / طاولة ['taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.

___

La Taula #O6 tindrà lloc a Ràdio Fabra el dimecres 16 a les 18.30, i comptarà amb els artistes participants al projecte de Residències de Creació BCN>TNS>ALG 2018-2019. Els artistes residents són Anna Irina Russell (BCN), Meriam Ben Amor (TNS) i Sofiane Zouggar (ALG), que estaran acompanyats per l'equip de Jiser i la comissària siriana Abir Boukhari, encarregada de fer el seguiment dels seus treballs en residència.

Veniu a compartir taula amb nosaltres! L'entrada és lliure.

Amb la participació de Xavier De Luca i Violeta Ospina als micròfons. Organitza Jiser Reflexions Mediterrànies. Produïda amb el suport d'Hangar, Ràdio Fabra, l'Ajuntament de Barcelona i La sesenta y siete.

Jiser

Compartir