Residència artística 2022

EXIT THROUGH THE GIFT SHOP
El procés de gestació està segrestat pel binomi èxit/fracàs. Si tens capacitat fèrtil i facilitat per gestar; compaginar el teu embaràs amb la teva activitat productiva i gestar una criatura normativa, pertanys a un grup de persones gestants exitoses.
Però, com tipifiquem totes aquelles experiències que no s’adscriuen al model d’èxit de gestació? Com parlem (de) les persones infèrtils, (de) les morts perinatals, (d)els embarassos tortura i (de) les gestants de bebès amb malformacions? De quina manera recuperem totes aquestes històries per fer un relat comú que no es basi en el bé/mal, en el bo/horrible, en l’èxit/fracàs? Com, des de les arts escèniques, podem oferir(-nos) una visió més global dels processos de gestació i maternitat?

Carla Rovira Pitarch és graduada en Interpretació per l’Institut del Teatre. Entre les seves creacions trobem al 2015 Most of all, you’ve got to hide it from the chicks, guanyador de l’Aplaudiment a la Creació Emergent 2016 del Premi FAD Sebastià Gasch. Al 2017 l’espectacle Aüc, el So de les Esquerdes amb Les Impuxibles i MÀTRIA, premiat amb el premi L’Apuntador 2017 de la Revista Núvol. Al 2018 estrena Calla, Hamlet, calla a Temporada Alta. Al 2019 cocrea La Defensa Alien de Jordi Duran, estrena l’Amansi(pa)ment de les Fúries amb Parking Shakespeare i presenta Posaré el meu Cor en una Safata com a artista resident al Teatre Lliure.

<
>