Residència artística 2018

Sand Walk es un projecte d’investigació i creació multidisciplinari promogut per Natalia Carminatti que conjuga performance, instal·lació, experimentació sonora i vídeo. Cadascuna de les disciplines constitueix una línia d’investigació en si mateixa que s’acaba unint a la resta en una performance sonora i una concatenació d’accions en viu que treballen sobre la percepció del temps.

El projecte està inspirat en l’obra Water Walk de John Cage, una performance sonora que el compositor va realitzar el 1960 per al programa de televisió I’ve Got a Secret. En aquest cas, Sand Walk està pensat com una performance sonora que s’emetrà en viu per internet. A la vegada, dialoga amb diferents accions que funcionaran com un «statement visual» del projecte, fent visible el procés d’investigació i la relació entre els elements que componen la performance.

Natalia Carminati recrea amb la seva obra una condensació de la vida en la qual cada element escènic té un propòsit tant sonor com narratiu. Cada objecte és un instrument  i a la vegada una representació del treball, que significa amor, crear, créixer i subsistir en una lluita constant per no ser devorats pel temps.