Activitat
- Part de

Visita d'obra

25 març, 2023 - 11:00

'Visita d'obra', d'Anna Dot

Imatge generada per una intel·ligència artificial
'Visita d'obra', d'Anna Dot

«Visita d'obra» és, com el nom indica, una visita a un espai en obres: el del nou espai de la Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani. Però aquesta no és una visita d'obres a l'ús. Anna Dot, autora de l'experiència, s’endinsa en les dificultats d’accés i comprensió de la rehabilitació del nou Centre d’Art per assenyalar la diversitat de codis i llenguatges que hi intervenen. A partir d’una conversa amb el personal de les obres, Dot s’imagina la construcció de la Torre de Babel al recinte de la Fabra i Coats i encarrega a un programa d’intel·ligència artificial que en redacti el relat de construcció i en dissenyi els senyals.

​Heu de saber que les zones d’obres són espais on poden succeir tota mena d’imprevistos i la prevenció mai és suficient. Així doncs, amb l’objectiu d’evitar al màxim riscos i confusions, us demanem que, abans de venir, us assegureu d’haver llegit amb atenció el missatge següent.

1. El vostre rol serà el de visitant. El visitant és tota persona que es limita a visitar l’obra sense executar cap mena de treball i que no està contractualment vinculada amb les empreses contractistes que executen l’obra.

2. Com a visitant, formareu part d’un grup de visitants. Us trobareu el dia 25 de març a les 11 h a la porta d'entrada del recinte Fabra i Coats. Cal que seguiu totes les indicacions que la persona responsable de la visita d’obres us doni.

3. Es recomana que porteu sabates tancades i còmodes, que vestiu amb tons blavosos o terrosos i eviteu els estampats florejats o les samarretes amb missatge.

4. En arribar, se us informarà sobre el protocol de seguretat i se us proporcionarà uns EPI que haureu de dur posats durant la totalitat de la visita i que haureu de retornar en finalitzar-la.

Recordeu que la seguretat és cosa de tots: Sicherheit geht Alle an. Bezpieczeństwo to sprawa każdego.

 

Places limitades. Cal reserva prèvia a activitats-centredart@bcn.cat

Programació