Activitat
- Part de

Concert d’Hidrogenesse

8 octubre, 2023 - 12:30

Hidrogenesse © Marc Ferrer

Concert Hidrogenesse
Hidrogenesse © Marc Ferrer

Concert d’Hidrogenesse

Diumenge 8 d’octubre, a les 12.30 h

En el marc de l’exposició Ciutat de sorra, Hidrogenesse han compost i produït una cançó que funciona com a banda sonora per a la primera planta de la mostra. La peça musical, una suite formada per nou microcançons, acompanya els vídeos amb notícies extretes de La Vanguardia que ha seleccionat David Bestué. Les diferents estrofes fan referència a alguns dels titulars, sempre amb una perspectiva d’humor i absurditat. En aquest context, i pocs dies abans de la cloenda de l’exposició, Hidrogenesse faran un concert dins les sales de Ciutat de sorra.

Hidrogenesse són un duet d’art-rock electrònic, compositors de cançons pop populistes, productors de mantres romanticosexuals, autors d’omplepistes situacionistes, intèrprets del gènere misticocòmic. Hidrogenesse són Carlos Ballesteros i Genís Segarra. Estan habituats a fer concerts en sales petites independents i en festivals gegants, en museus i bars, en centres culturals i al mateix carrer. Els seus primers discos van ser els singles «Así se baila el siglo XX» (2000) i «Eres PC Eres Mac» (2001). L’any 2002 publiquen el seu primer àlbum, Gimnàstica Passiva (2002), que els dona un cert reconeixement nacional. Amb la publicació del seu segon àlbum, Animalitos (2007), Hidrogenesse confirmen el seu talent i aconsegueixen donar forma a les seves ambicions artístiques. Des d’aleshores, la seva discografia ha anat augmentant amb els àlbums Un Dígito binario dudoso. Recital para Alan Turing (2012), Roma (2015), Joterías Bobas (2019) i ¿De qué se ríen los españoles? (2020).

Cal reserva prèvia a: activitats-centredart@bcn.cat.

Servei de cangur de 12:00 a 14:30 h, per infants de 4 a 12 anys (de 0 a 3, caldrà la presència de la persona cuidadora), amb reserva prèvia a: activitats-centredart@bcn.cat.

La sala de la planta 2 on se celebrarà el concert estarà afectada pel muntatge des de les 9 del matí d'aquell dia fins a les 15.00 h. Durant tot el matí, tan sols podran accedir a l'exposició les persones amb reserva pel concert i/o la visita comentada.

 

 

Programació