Conferència i debat amb Noa Treister i Brigitte Vasallo

Seminari vinculat a l'exposició "Kao malo vode na dlanu"
dimarts, 26 febrer, 2019

Activitats

Activitat vinculada al seminari Amor per a què? Canviar l'amor per canviar-ho tot? de l'exposició Kao malo vode na dlanu (Com una mica d'aigua al palmell de la mà), un projecte sobre l'amor a Sèrbia​, de Mireia Sallarès.

El capitalisme ens ha fet tan estúpids que només podem estimar allò que posseïm? La revolucionària russa Aleksandra Kollontaj es feia aquesta pregunta durant la primera meitat del segle xx per denunciar el vincle entre amor i propietat. On es troba avui aquesta experiència de l’emancipació que ens permeti viure l’amor no propietari?

Noa Treister. Artista i activista, treballa amb participants en la guerra dels Balcans des dels projectes Naming IT war i Testimony - Truth or Politics, i amb extreballadors donant suport a la seva lluita en contra del procés de privatització de les fàbriques col·lectives de l’ex-Iugoslàvia, denunciant-la com un crim de guerra.

Brigitte Vasallo. Escriptora i activista, és autora de l’assaig Pensamiento monógamo, terror poliamoroso, que critica la monogàmia com la força productiva d’algunes de les nostres organitzacions col·lectives, com ara l’estat nació, així com la por al poliamor en adonar-nos que és una realitat en les nostres relacions més íntimes.

Agraïments vídeo: Agustín Ortiz Herrera.