Activitat

Connexions educació-art

Trobada entre mestres i artistes contemporanis en colaboració amb el CRP Sant Andreu (2 sessions)
19 octubre, 2016 - 17:30 a 19:30
27 octubre, 2016 - 17:30 a 19:30

1a sessió: Presentació CAC: «Art, barri i escola». Roda de presentacions per part dels i les mestres dels seus projectes d’educació en art als centres: «Les nostres pràctiques amb l’art».

 

2a sessió: Taller d’idees (grups de discussió i treball per interessos a partir de les experiències presentades o projectes futurs).

 

Activitat gratuïta. Aforament limitat. Inscripcions a centredart@bcn.cat

El Centre de Recursos Pedagògics Sant Andreu i el Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats organitzem conjuntament una trobada entre mestres d’educació infantil, primària i secundària i artistes contemporanis amb l’objectiu de facilitar un espai d’intercanvi entre els àmbits de l’educació formal i l’artístic, per tal de generar projectes conjunts a partir de necessitats dels mestres i les iniciatives dels artistes, de manera que es puguin generar propostes de treball amb l’alumnat.

Aquesta iniciativa sorgeix de l’interès recíproc del Centre d'Art Contemporani i el Centre de Recursos Pedagògics per construir espais de debat compartits entre ambdues institucions sobre la relació entre pràctiques artístiques, educació i societat.

CRP SANT ANDREU

Programació