Activitat

Cuina en viu / Live Cooking University. Sessió de retorn del procés

4 març, 2017 - 16:30

4 de març de 2017
Cuina en viu / Live Cooking University. Sessió de retorn del procés
De 16.30 a 18 h, planta 1 de Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani, Barcelona
Activitat gratuïta

Entre els mesos d’octubre del 2016 i febrer del 2017 s’ha desenvolupat el curs-taller Cuina en viu, en el marc de la programació de Cohabitar entre-. Cuina en viu proposa una revisió i una exploració sobre models experimentals d’aprenentatge professional basats en la pràctica col·laborativa, a partir de la creació d’un grup de treball per discutir, generar alternatives i reflexionar sobre un model transversal i frontissa entre espais educatius institucionals i no institucionals.
Prenent la cuina com a espai simbòlic, i l’exercici culinari com a producció de coneixement compartit, el curs s’ha desenvolupat a partir de set sessions periòdiques en format de workshop, per compartir tècniques, eines i recursos en relació amb les diferents qüestions que plantejava el programa. D’aquest procés, n’han resultat set receptes o protocols que recullen, de forma sintètica, les diferents qüestions i proposicions que cal considerar en relació amb la construcció d’un espai alternatiu de producció de coneixement que articuli una formació acadèmica i una formació autogestionada.
En aquesta sessió de retorn es presentaran els diferents resultats i conclusions del procés, així com les set receptes elaborades, que seran sotmeses al criteri de persones externes al grup de treball per construir un projecte que faciliti la convivència de totes les mirades i sigui un punt de trobada per a altres projectes, entitats i iniciatives transversals. Així, convidem totes aquelles persones interessades en el projecte a seguir construint i compartint idees sobre aquesta primera base desenvolupada.
Aquest curs forma part del projecte Inter-Accions, dirigit pel col·lectiu Mixité (Marta Carrasco i Sergi Selvas). Per a més informació i per consultar les receptes: www.inter-accions.org.[[{"fid":"1897","view_mode":"publicacions","fields":{"format":"publicacions","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"retorn","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","link_text":null,"field_deltas":{"1":{"format":"publicacions","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"retorn","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"retorn","height":1032,"width":1478,"class":"media-element file-publicacions","data-delta":"1"}}]]

Programació