Exposició

FIC-ProdArt’18

Residències FIC-Prodart’18. Treballs de Fi de Màster ACI
15 juny, 2018 a 22 juliol, 2018

SANDRA AICART - HANNAH BERESTIZHEVSKY - YOSMAN BOTERO - CARMEN DENGRA ARIADNA DIEZ - LÍDIA FANÉ - SVETLANA LIMNIOS - SHIN-TIAN LIN - MELISA LÓPEZ - JIANGJIANG LUO - JESSICA MORONI - F. JAVIER NAVARRO - JUANO ORTIZ - PÍA SOMMER - JOSEFINA VALENZUELA - VIRGÍNIA VILHENA

L’exposició presenta els treballs desenvolupats pels postgraduats del màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona, des de la línia Art i Contextos Intermèdia. Especialment enfocada en el seu caràcter d’àmbit pluridisciplinari, emfatitza manifestacions discursives transversals, dialèctiques i pràctiques experimentals de producció, en l’expansió i recerca de les arts.

Les obres exposades emergeixen d’indagacions que interpel·len alteracions de contexts plurals: descodificant transferències culturals, qüestionant dinàmiques territorials i rutines quotidianes o revelant nous espais de pensament. Des d’altres posicions, desarticulen el so de les formes de mirar, es cerca l’incògnit valorant l’impredictible, descobrint el camuflatge de les emocions, desconstruint la identitat de l’objecte i desvetllant la memòria de la matèria, en noves consciències de temps virtual.
 
Hi conflueixen joves creadors universitaris, nacionals i estrangers, part dels quals han gaudit de residències als espais de la Fàbrica de Creació de Barcelona - Fabra i Coats per portar a terme els Treballs de Fi de Màster, en un recull dels processos d’exploració del món i el pensament crític.

La transferència de resultats de les recerques artístiques s’aplega en aquesta mostra al Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats, mitjançant un conveni de col·laboració entre la UB i l’ICUB que potencia el transvasament cultural a la ciutat.

Més info: http://www.ub.edu/estudis/mastersuniversitaris/prodart/

Programació