Activitat

La biblioteca infinita inèdita

14 maig, 2020 - 10:00 a 27 maig, 2020 - 23:45

ACTIVITAT FINALITZADA

A causa de la situació sanitària per la covid-19 i davant la impossibilitat de mantenir obert el Centre d’Art, us oferim contingut exclusiu paral·lel a l’exposició La biblioteca infinita de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer.

A partir del 14 de maig publicarem en aquesta pàgina un seguit de vídeos creats pels propis artistes abans que l'exposició física fos una realitat. En publicarem un cada dia, d'un total de 14. I en cadascun d'ells es podrà veure pàgina per pàgina l'interior d'un dels llibres, d'entre els primers que van formar part de la biblioteca. Una oportunitat única, doncs, per explorar aquest arxiu de llibres on es recombinen pàgines de diverses publicacions trobades i datades entre 1890 i els anys vuitanta, ja que en l’exposició física les obres no es poden fullejar.

Cada cop que publiquem un llibre esborrarem el del dia anterior, o sigui que cadascun d’ells estarà disponible durant 24 hores. Els vídeos nous es publicaran cada dia, entre el 14 i el 27 de maig.

La biblioteca infinita és una col·laboració en procés que el 2007 van iniciar Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer, artistes establerts a Berlín. Cada llibre es descompon, modifica i reestructura en volums nous i únics.​​

Programació