Activitat

Per a la construcció de futurs… millors? - Laboratori

21 novembre, 2022 - 17:00 a 20:00
22 novembre, 2022 - 17:00 a 20:00

Vitaliti eth20-24_cris.jpg

Martin Vitaliti. Cicle SEQÜÈNCIA #1 a Fabra i Coats: Centre d'Art
Martín Vitaliti. Foto: Juande Jarillo

El futur és una especulació. Plantejar-nos com serà el futur comporta un exercici d’imaginació, també de projecció. Una cosa semblant al que fem amb el passat remot que només hem conegut a través de la història que ens han explicat, que també és fragmentada, subjectiva i relatada pels guanyadors dels grans polsos de la història. Si la imaginació té un paper important en la reconstrucció del passat, és possible que l’evocació ens pugui ajudar a pensar/construir el futur.
​El laboratori vol treballar aquestes idees des d’exercicis actorals grupals d’improvisació que tenen com a motor el cos, la veu i la interrupció com a disparador d’altres escenaris possibles.

Cris Celada. Vaig néixer i vaig créixer a Madrid, on vaig estudiar art dramàtic: interpretació textual, moviment escènic, narració oral, doblatge, clown. També em vaig formar en magisteri. Creació escènica i acompanyament a grups són els dos eixos de la meva feina, sempre barrejo des d’aquí. El 2005 em mudo a Barcelona, on començo a desenvolupar la meva pròpia activitat teatral, barrejant teatre en petit format, cabaret i cafè teatre amb noves dramatúrgies escèniques. Fundo la companyia El Pollo Campero, comidas para llevar, per fer coses a l’escenari. I el col·lectiu Leer es Sexy, on barregem pensament crític i cultura pop a través del doblatge.
​Com a artista, m’interessa desdibuixar els límits de la teatralitat: què cal perquè es doni el fet teatral, de què puc prescindir? M’enamora la barreja, la superposició de materials aparentment antagònics, com ara el pensament i la cultura pop.

Dates: 21 i 22 de novembre, de 17 a 20 h
El laboratori disposa de 12 places. 
​Activitat amb inscripció prèvia fins al 19 de novembre: activitats-centredart@bcn.cat 

Programació