Programa

Programa de Cultura, educació i territori 'La Trama'

21 octubre, 2020 - 12:00 a 21 novembre, 2020 - 20:00

latrama.jpeg

Programa de Cultura, educació i territori, amb Transductores
LA TRAMA

En el marc de 'La Trama', nou programa de cultura, educació i territori del Centre d'Art, que proposa una aproximació a la programació des d'altres maneres de fer i viure, Transductores ha organitzat diverses accions i processos vinculades a les exposicions entre les que es troben una sèrie de visites experimentals amb els joves del projecte Horogarai, acompanyats per La Selva I un taller de trap i reggaeton amb Ricardo Pérez-Hita al voltant de l’obra de Wendelien van Oldenborgh.

---

ALLÒ QUE ELS NOSTRES COSSOS RECORDEN DE LA FÀBRICA DE FILS

Grup de treball, del 21 d’octubre al 29 de novembre

Recerca compartida per diverses persones de Sant Andreu sobre els records i les històries de les dones que van treballar a la Fabra i Coats i que durant aquests mesos conversaran, ara amb l’una ara amb l’altra, entorn del dia a dia a la fàbrica de fils: les olors dels tints, els gestos repetitius de debanar i apedaçar, els sons durant la jornada de treball..., i tantes altres coses que desconeixem de la vida fabril.

---

FILMAR (-NOS ENTRE) TONS I COSES DE L'ART CONTEMPORANI ​

Visites experimentals a l'exposició to, llengua, boca, el 4 de novembre, i a Coses que les coses diuen, l’11 de novembre. A càrrec de Transductores, en col·laboració amb el projecte Horogai, de la Selva Coop.

'Filmar (-nos entre)...' és un projecte de formació en cinema per a noies i nois de 16 a 18 anys sota la tutela d'un Servei d'Acolliment i, alhora, un projecte de sensibilització del públic general. A partir d'una residència artística en la Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació, els participants exploren la nova programació del centre des d’una perspectiva cinematogràfica.

La primera visita a l'exposició to, llengua, boca servirà com a punt de partida per a l'elaboració d'idees i escriptura d'un diàleg breu, que es rodarà una setmana més tard en el context de l'exposició Coses que les coses diuen, convertint la sala en un escenari fílmic.

​AFORAMENT COMPLET

Programació