Activitat

Taller i mostra final del procés Com sona la ciutadania al Raval i la Verneda?"

8 març, 2017 - 18:00

8 de març de 2017
Taller i mostra final del procés "Com sona la ciutadania al Raval i la Verneda?"
De 18 a 20h Planta 1

Taller i muntatge col·lectiu dels resultalts dels processos desplegats dins dels projecte educatiu i comunitari A què sona la ciutadania?, desenvolupat amb l’Àrea Impuls Social de la Fundació Catalunya-La Pedrera, en el marc del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) en els Espais Socials de la Verneda i el Raval.

El muntatge es realitzarà amb els dos grups de joves dels Espais socials implicats amb una jornada final de tallers i una posada en comú per intercanviar les experiències i coneixements produits. El resultats es podran veure a la Planta 1 del Centre d'Art de Fabra i Coats dins de la mostra de Desbordar la Universitat, fase 2, que s'inaugurarà el dissabte 4 de març a les 18h.
El procés de treball forma part del programa Desbordar la Cultura fase 2, dins de Cohabitar Entre-, la programació del centre d'art coordinada per Idensitat, LaFundició, Transductores i Sinapsis i s'ha desenvolupat des de novembre de 2016 amb la formació dels equips educatius i amb dos tallers en l'Espai Social del Raval i de La Verneda de gener a març.

raval verneda

Programació