Activitat

Visita guiada

28 novembre, 2021 - 12:30

Durant aquest cicle expositiu, s’ofereixen una sèrie de visites guiades a Tot ordre es vol pur i La transformació sensible per les que cal inscriure’s, de manera gratuïta, a activitats-centredart@bcn.cat.

Tot ordre es vol pur, Núria Güell utilitza els seus projectes anteriors com a canal per endinsar-se en la deriva moralista i totalitzadora de l’opinió pública actual, clarament visible en la voluntat redemptora de les institucions culturals, i al mateix temps preguntar-se per la implicació dels artistes en aquesta mateixa deriva. Amb aquesta operació, respon a la demanda institucional d’una exposició retrospectiva, amb cinc propostes noves i la complicitat de set artistes, tres pensadores, dos exreclusos, alguns sacerdots i una monja youtuber.

La transformació sensible, un projecte a cura d’Oriol Fontdevila, es pregunta pel rol que exerceix la bellesa en el marc de les pràctiques artístiques i socials, i presenta diferents propostes amb què podem cohabitar la bellesa i fer-nos-la nostra com a pràctica vital. Compta amb obres d’Assemble, Patricia Esquivias, Javier Peñafiel & Rita Rakosnik i Julia Ramírez-Blanco & Paula García-Masedo.

Programació