FESTIVAL SALMÔN

Conversem amb tres dels creadors que participen a la bacanal del festival Sâlmon 2020 a la Fabra i Coats, sobre les seva manrera de veure l'art i les seves propostes escèniques i performatives: Paloma Calle, Massimiliano Casu i Marta Luis Hernández. 

 

Castillos en el aire 

Martica Minipunto  – Cuba –

La veu, la paraula i la improvisació s’uneixen per construir nous imaginaris. Descobrirem sons que mai ens hauríem imaginat. I ens imaginarem la banda sonora dels nostres sentiments.

Martha Luisa Hernández Cadenas. Els catàlegs dirien artista multidisciplinar, però ella prefereix presentar-se com experimentadora de l’escriptura i la llengua. En els seus processos són definitoris dels dispositius afectius i els arxius del desig.
“Castillos en el aire” és la mostra oberta d’un taller – laboratori pensat per a joves que durant una setmana (del 27 de gener a l’1 de febrer) han treballat juntxs a través de la veu, la paraula i la improvisació. Un manifest viu que sorgeix d’un laboratori poètic.

 

Fiestas Invisibles 

- Paloma Calle & Massimiliano Casu –

Vine i balla. El teu cos és el teu despertador. Música i moviment en estat pur.

Paloma i Massimiliano treballen juntxs en aquesta peça que proposa una presa de l’escenari per nuclis familiars no normatius a través de l’escènic i musical.
És un projecte performàtic de naturalesa festiva que proposa un exercici directe del dret a aparèixer a través de la música i el ball. Artista convidat: Max Bultó

massimilianocasu.wordpress.com

Thursday, 30 January, 2020 - 19:15
Last audio:
Entrevista amb Paloma Calle, Massimiliano Casu i Marta Luis Hernández.
Author:
FESTIVAL SALMÔN
Art / Ciutat / Cultura / Escèniques / Música
Més àudios del programa

No s'han trobat relacionats

Àudios relacionats