dimarts, 14 gener, 2020 - 19:00

L’artista Cris Blanco presenta el dimarts 14 de gener a les 19h la performance Ciència-ficció (2010). L’activitat, que tindrà lloc a l’Espai Zero, s’inclou dins l’exposició del Centre d’Art Un dia em vaig creuar amb un meteorit, coproduïda amb LOOP Barcelona.

Aquest projecte comença com una recerca basada en teories científiques sobre l’infinitament gran i l’infinitament petit, i es proposa com un acostament a la ciència «per part d’una ment poc científica». Després de fer-se preguntes existencials recurrents com «qui som?», «on anem?», «què és l’univers?», «és infinit?», «on és?», «on s’acaba?» o «què hi havia abans del big bang?», el 2010 Cris Blanco (Madrid) posa llavors les bases per a Ciència-ficció, una performance, un concert, una reflexió audiovisual sobre el cosmos i més enllà.

Al món quàntic es diu que, fins que una cosa no és observada, totes les situacions possibles estan succeint alhora. Fins que algú ho observa. Llavors la natura tria una de les diferents possibilitats. Així que, en ciència-ficció, de moment succeeix tot, i tot al mateix temps. Almenys fins que no entris a veure-ho.

Entrada gratuïta.

Més informació en aquest enllaç.