dijous, 5 setembre, 2019 - 10:00 a diumenge, 8 setembre, 2019 - 23:00

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació serà, un any més, la seu principal del Jazzing, el Festival de Jazz de Sant Andreu, que aquest 2019 arriba ja a la seva sisena edició. L’esdeveniment, dirigit per Joan Chamorro, s’avança enguany uns dies i tindrà lloc durant la primera setmana de setembre, entre el dijous 5 i el diumenge 8. A més dels concerts i jams de jazz habituals, el festival oferirà una novetat important: el naixement del Jazz Education Stage, un espai on hi haurà debats, xerrades, assajos oberts, presentacions o classes col·lectives al voltant del gènere.

Pel que fa als concerts, Fabra i Coats - Fàbrica de Creació n’acollirà una dotzena. Entre ells, els de Gerard Nieto Reunion Three; Martí Serra Quartet; Scott Hamilton & Dick Oatts; Irene Reig & The Bop Collective Octet; Joe Magnarelli & Fredrik Norén; Sant Andreu Jazz Band & friends (tribut a Clifford Brown i Dexter Gordon); Joan Chamorro Saxophone Mosaic; Andrea Motis i Èlia Bastida; Codina Sauqué Quintessence; o Jan Domènech i Joana Casanova Live Recording Sessions.

El Jazz Education Stage, per la seva banda, sorgeix amb la voluntat d’oferir quatre jornades d’immersió en la metodologia i la filosofia utilitzada per Joan Chamorro amb la Sant Andreu Jazz Band. La proposta està pensada per a escoles de música o professors, joves i no tan joves que vulguin iniciar-se en el món del jazz, principiants amb pocs anys d’estudi, músics de tots els nivells que vulguin relacionar-se amb els convidats d’enguany (d’Scott Hamilton a Dick Oatts, passant per Joe Magnarelli o Andrea Motis) i aquelles persones interessades en la pedagogia i en la música en general.

Tota la informació, horaris detallats i entrades a la pàgina web del festival.