divendres, 4 setembre, 2020 - 10:00 a diumenge, 6 setembre, 2020 - 21:30

Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació torna a ser, un any més, la seu principal del Jazzing, el Festival de Jazz de Sant Andreu, que aquest 2020 arriba ja a la seva setena edició. L’esdeveniment, dirigit per Joan Chamorro, tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre, entre el divendres 4 i el diumenge 6. I en paraules de Chamorro, es tracta de l’edició més especial del festival: “davant les circumstàncies adverses només hi ha espai per a la lluita, el desig de seguir, de respirar i de compartir allò en el que creiem i ens apassiona”.

A Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació hi tindran lloc alguns dels concerts més destacats. Entre ells, els de la Smack Big Dab dirigida per Joan Casares i Oriol Vallès, la sessió del 10è aniversari de Joan Chamorro & Andrea Motis o la clausura amb la Sant Andreu Jazz Band featuring Carlos Martín i Perico Sambeat. Tanmateix s’hi acolliran xerrades i altres activitats.

Després de l’èxit assolit l’any passat, un altre dels puntals serà la segona edició del Jazz Education Stage, un seguit de classes i tallers que es duran a terme a l’Espai Bota del mateix recinte de Fabra i Coats, i que comptaran amb una connexió especial en streaming des de Nova York amb Don Sickler, compositor, trompetista i director del Van Gelder Recording Studio a la ciutat nord-americana. També acolliran activitats dos llocs més del barri de Sant Andreu: el Café Aromes i el Bar Colòmbia.

La majoria d’activitats i concerts es podran seguir tant de manera presencial com en streaming.

Més informació, horaris i venda d’entrades anticipades a la seva pàgina web.