divendres, 21 juny, 2019 - 19:00

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació s’afegeix el divendres 21 de juny als actes de celebració del Dia de la Música amb concerts a càrrec dels grups Aries, Myôboku i Ran Ran Ran. L’esdeveniment, amb entrada gratuïta, forma part del cicle BAM Fabra, i està organitzat pels nostres residents L’Afluent juntament amb els col·lectius Hi Jauh USB? i El Pumarejo de Barcelona. Tindrà lloc a la planta baixa de la Fàbrica a partir de les 19h.

Aries és la one-woman band de la gallega Isa Fernández Reviriego, la qual presentarà el seu quart disc, Juramento Mantaraya, publicat per La Castanya i el prestigiós segell nord-americà K Records. Una proposta a mig camí entre el pop i l’electrònica.

Myôboku, per la seva part, és l’univers creat per Òscar Garrobé i Marina Herlop, amb un tipus de música que parteix de l’aleatorietat que ofereix el directe. Els acompanyen Toni Llull a la bateria i Joan Escrivà a la guitarra.

Per últim, Ran Ran Ran, el projecte liderat per Ferran Baucells, impregnarà l’escenari amb els seus sons propers a l’americana, el folk i l’electrònica.

Més informació en aquest enllaç.