divendres, 20 novembre, 2020 - 19:00 a diumenge, 22 novembre, 2020 - 22:00

ATENCIÓ: La darrera pròrroga de les mesures anunciades per la Generalitat per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària obliga als organitzadors de les jornades de suport a la música en viu ‘COLZE A COLZE by Say It Loud’ a cancel·lar els concerts programats pels dies 20, 21 i 22 de novembre. Les persones amb entrades pels espectacles rebran informació sobre les opcions de reemborsament de l'import de la compra en els pròxims dies.

Del 20 al 22 de novembre tindran lloc les jornades de suport a la música en viu ‘COLZE A COLZE by Say It Loud’ a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona, iniciativa dels nostres residents de la cooperativa Quesoni.

L’esdeveniment, que neix de la impossibilitat de celebrar aquest any la tretzena edició del Festival Say it Loud, per motius derivats de la crisi de la COVID-19, reuneix set bandes Km0 que oferiran 8 concerts durant tres dies, i vol reivindicar la necessitat, més que mai, dels espectacles de música en directe.

Les jornades començaran divendres amb els ritmes cubans del nou disc de Tarquim, projecte liderat per Pau Vidal, i amb el funk i la música disco de La Fundación Tony Manero, en un dels seus últims concerts abans d’acomiadar-se dels escenaris. 

Dissabte, l’esperit juganer de Cachete, l’alter ego de Sewards, barrejarà la seva cúmbia psicodèlica amb la fusió de jazz i música urbana de Big menú, i amb el flamenco urbà de Queralt Lahoz.

El final de festa correspondrà, diumenge, a Alba Careta Group i a The Gramophone Allstars Big Band, que farà dos passis seguits. Els primers, que van guanyar el 2018 el premi Enderrock de millor disc de jazz amb el seu àlbum ‘Orígens’, barrejen el jazz amb músiques tradicionals catalanes als seus concerts. The Gramophone Allstars Big Band és un dels projectes més consolidats de l’actual escena de la música negra, una big band de disset músics que, a ritme de música jamaicana dels 60, soul i jazz, faran tremolar l’escenari de la Fàbrica.

Més informació i venda d’entrades, en aquest enllaç.

---

DIVENDRES 20 NOVEMBRE

18h: Tarquim Nou

20.30h: Fundación Tony Manero

DISSABTE 21 NOVEMBRE

16.45h: Cachete

18.45h: Big Menu + Juli Giuliani, Rodrigo Laviña & Rxnde Akozta

20.30h: Queralt Lahoz

DIUMENGE 22 NOVEMBRE

16.45h: Alba Careta Group

18.45h: The Gramophone Allstars Big Band (1r passi)

20.30h: The Gramophone Allstars Big Band (2n passi)

Colze a colze, jornades de suport a la música