dimecres, 11 novembre, 2020 - 19:30 a dissabte, 14 novembre, 2020 - 08:00

Les nostres residents KÒNICLAB organitzen, de l'11 al 14 de novembre, la tercera edició del Festival ECOSS. Ecosistemes de l’inesperat, el mini-festival d’esdeveniments singulars de cultura digital i de gènere.

A causa de les mesures contra la COVlD-19 A CATALUNYA, el festival -que es presentava en dos formats: presencial i online- passa a ser íntegrament virtual. Pròximament informarem de les novetats en el seu programa i facilitarem un enllaç de l'esdeveniment en aquesta mateixa pàgina.

ECOSS proposa un programa d’art, natura, ciència i societat el·laborat des d’una perspectiva feminista, i que posa l'accent en la transformació mútua que es produeix entre el fet tecnològic i la biologia. El festival desafia les narratives convencionals i presenta un acostament interactiu als nous llenguatges escènics, on la tecnologia es presenta com una via alternativa per reinventar les arts vives.

Durant quatre dies, diferents convidades internacionals debatran i presentaran diversos, espectacles, showcases i conferències sobre les seves investigacions en la plataforma digital ecoss.barcelona, l’espai d’exhibició digital del festival. Les jornades comptaran també amb dos laboratoris teòric-pràctics de formació entorn de la investigació i la innovació, aplicades al Bio-art i les noves tecnologies teledistribuïdes. 

---

Pots consultar directament la informació sobre les activitats del festival al programa pdf que adjuntem en aquesta pàgina.

Inscripcions per a les activitats del dia 11/11, en aquest enllaç.

Inscripcions per a les activitats del dia 12/11, en aquest enllaç.