dimarts, 8 desembre, 2020 - 20:00

ATENCIÓ: Les dates del concert, que estava previst pel dimarts 17 de novembre, s'han vist afectades per la darrera pròrroga de les mesures anunciades per la Generalitat per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària. Els organitzadors han hagut d'ajornar l'actuació de les Mancha 'e plátano fins al dimarts 8 de desembre.

El grup Mancha ‘e plátano actuarà el dimarts 8 de desembre a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació dins del cicle "Els concerts de la Fabra", que organitzem conjuntament amb els nostres residents L’Afluent. Com és habitual, el concert tindrà lloc a la planta baixa de la Fàbrica de Creació, amb inici a les 20h.

Mancha 'e platano és un grup de percussió, cant, poesia i ball enfocat a la bomba, música afrodescendent que va sorgir de les hisendes sucreres al segle XVI a Puerto Rico. Les artistes porto-riquenyes Ámbar Rosado, Daniela Torres, Marina Molina i Isadora López tenen per objectiu compartir l’experiència de la bomba amb nous públics, donant a conèixer els seus càntics, ritmes i passos que porten la història de les seves dones, esclaus i esclaus fugitius.

Les entrades són gratuïtes, amb reserva prèvia aquí.

---

Per venir al concert, heu de tenir en compte el següent:

El públic gaudirà del concert distribuït en taules i cadires.

Els grups que arribin junts quedaran agrupats, si es desitja, amb un màxim de 6 persones.

Es recomana arribar a la sala amb antelació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 30 minuts abans del passi.

L’ús de mascaretes és obligatori mentre no s’estigui assegut a la taula. Es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic.

Es recomana distància física sempre que sigui possible.

És important portar les entrades a la sala en format electrònic, preferentment.

Concert Mancha 'e plátano