dimarts, 14 juliol, 2020 - 20:00 a dijous, 16 juliol, 2020 - 23:00

La companyia José y sus Hermanas, resident a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació, presenta en el si del Festival Grec 2020 un work in progress en línia del seu nou espectacle, Explore el jardín de los Cárpatos. Serà els dies 14, 15 i 16 de juliol a les 20h. S'emetrà des de la Fabra i es podrà veure únicament a través de la seva pàgina web.

L’espectacle gira al voltant del turisme, preguntant-se si es pot construir i mantenir un país a base de sol i platja. La companyia explora, així, els conceptes de veritat i ficció fent ús d’un llenguatge multidisciplinari que abasta des dels cossos dels artistes fins a la música, passant pel vídeo i el text, en un dispositiu escènic híbrid on la realitat i el món digital es combinen més que mai i contribueixen a crear un relat diferent sobre el turisme.

Aquesta és la proposta, en format de work in progress, d’una companyia jove que té com a objectiu convidar el públic a projectar mirades noves que li permetin establir noves relacions sobre els temes que toquen els seus espectacles, sempre anant més enllà de la caricatura o la denúncia. Fins ara, han signat dues creacions escèniques especialment originals en la forma i decididament punyents en el fons. La primera va ser Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, una mena de cabaret polític que feia un repàs als anys de la dictadura franquista; i la segona portava per títol Arma de construcción masiva, una mirada crítica al sistema educatiu.

Teniu més informació sobre Explore el jardín de los Cárpatos a la pàgina web del Grec.