divendres, 17 maig, 2019 - 10:30 a 17:30

Quines són les estratègies i maneres de fer dels equipaments culturals quan posen els seus recursos al servei de la transformació de l’espai públic o per alimentar ecosistemes culturals comunitaris a partir de la intervenció a l’espai públic? Aquest és el tema central que engloba la Jornada Creació, Espai Públic i Territori que L’Ordit organitza a l’espai exterior del recinte de Fabra i Coats el divendres 17 de maig entre les 10:30 i les 17:30 h.

Es tracta d’una jornada oberta a tothom, amb l’objectiu de compartir perspectives, dubtes, estratègies i experiències concretes sobre la relació entre equipaments culturals, espai públic i territoris. La proposta s’adreça especialment a les següents persones:

Residents de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació amb experiència en processos de creació col·lectiva i/o treball en espai públic

Equip tècnic FiC

Altres membres del Consell FiC

Membres de la taula del recinte FiC

Altres actors involucrats en el procés participatiu Fabra i Coats, un espai obert a Sant Andreu

Fàbriques de Creació i altres equipaments culturals de la ciutat

Persones de processos participatius d’urbanització de l’espai públic que abordin les qüestions de programació cultural o reconeguin usos del teixit cultural comunitari.

Programa

10:30 - 11:30h Presentació de la trobada: objectius, materials a compartir i exploració del territori

11:30 - 12:30h El cas de Fabra i Coats: presentació d'experiències i dispositius

12:30 - 13:30h Procés participatiu Fabra i Coats un espai obert a Sant Andreu: aprenentatges i valoracions

13:30 a 14.:30h Dinar de carmanyola (porta el que tinguis a la nevera i compartim taula!)

14:30 - 17h Centres i Fàbriques de Creació: de la mirada estratègica dels comuns urbans a les experiències concretes de creació i gestió comunitària

17 - 17:30h Posada en comú i debat