dijous, 10 octubre, 2019 - 10:00 a diumenge, 13 octubre, 2019 - 23:00

El festival de música experimental AMFest presenta del 10 al 13 d’octubre una nova edició a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona, amb un cartell que, en paraules dels organitzadors, és el més ambiciós i atrevit de la seva història. En total, hi participaran 27 bandes d’estils com ara el post-rock, el metal, el jazz, el gospel desèrtic, el post-hardcore o el rock psicodèlic, atenent com sempre a l’aposta clara del festival pel risc i la innovació musical.

Dins la programació d’enguany hi destaquen dues de les bandes residents a la Fàbrica (ZA! i Los Sara Fontán), juntament amb grups tan reconeguts del gènere com els nord-americans Deafheaven, Pelican, Touché Amoré i Daughters, els suïssos Zeal & Ardor, els francesos Alcest, els bascos Lisabö o els catalans 12Twelve. Caps de d’un festival sorollista per naturalesa (es repartiran taps a l’entrada), entregat a la filosofia del do-it-yourself, i amb una particularitat que el diferencia d’altres esdeveniments similars: l’accés gratuït per als menors de 23 anys.

Aquest serà el repartiment de bandes per dies:

Dijous 10
Daughters + Foscor

Divendres 11
Deafheaven + Touché Amoré + Brutus + Bo Ningen + Tides From Nebula + Tides of Man + Daniel Blumberg + Falç de Metzinera + Portrayal of Guilt + Lume!

Dissabte 12
Zeal & Ardor + Pelican + 12Twelve + The Album Leaf + ZA! + Cocaine Piss + Nerobambola + Los Sara Fontán + JJOS + Myoboku + Puntalaberinto

Diumenge 13
Alcest + Lisabö + Ainara Legardon + Puput

Per a més informació, entrades i descripció detallada dels grups, consulteu la pàgina web del festival.