divendres, 27 desembre, 2019 - 17:00 a dissabte, 4 gener, 2020 - 21:00

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació torna a ser un dels espais destacats de les festes de Nadal a Barcelona, acollint, un any més, La Fàbrica dels Reis d’Orient. Serà entre el 27 de desembre i el 4 de gener, amb excepció del dimarts 31 i el dimecres 1.

Totes les joguines que es construeixen a la Fàbrica es fan a partir de peces màgiques molt diverses, que encaixen gràcies a l’energia de la imaginació dels infants i les seves ganes de jugar. La Inventora de Joguines és la Cap de la Fàbrica dels Reis i donarà la benvinguda als infants quan accedeixin a la zona del finestral des del qual es veu la producció.

Ella s’encarrega d’explicar als assistents el procés de fabricació de les joguines. Com que el procés es basa en la il·lusió i l’energia dels infants, la Inventora de Joguines demanarà als assistents aquesta força perquè la fàbrica funcioni. La potència d’aquesta energia infantil es veurà reflectida en l’energiòmetre, que il·luminarà la torre del costat de la façana. La Inventora anirà acompanyada de la Volt i el Wat, que ajudaran a canalitzar l’energia dels nens i nenes cap a l’energiòmetre.

La Fàbrica dels Reis d’Orient es podrà visitar mitjançant un recorregut per diferents espais de l’edifici, on hi haurà una sèrie d’animacions i espectacles relacionats amb el procés de fabricació dels regals.

Horaris:

27, 28, 29 i 30 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener. De 17 a 21h.

Entrada gratuïta. Des de les 16h es pot fer cua. L’últim passi serà a les 20:45h.

Més informació en aquest enllaç.