dilluns, 18 novembre, 2019 - 09:00 a dijous, 21 novembre, 2019 - 12:00

Diversos alumnes de cinquè i sisè de primària de diferents escoles de Sant Andreu visitaran Fabra i Coats - Fàbrica de Creació en motiu del Dau Barcelona, el gran festival del joc. Serà entre els dies 18 i 21 de novembre, de 9 a 12 h, a les sales polivalents de la planta baixa de l’equipament. Es tracta d’una activitat que té com a objectiu introduir i incentivar la pràctica del joc en l’educació, i en la qual els nens i les nenes que hi assisteixin podran jugar i aprendre amb jocs de taula, tradicionals i de deducció.

Les jornades porten per títol Les escoles de Sant Andreu visiten Dau Barcelona, i s’inclouen dins l’apartat Les escoles al Dau, que enguany oferirà també un curs de formació. L’activitat compta amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona i del Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andreu, amb el suport de diverses editorials de jocs. 

Posteriorment, el cap de setmana del 23 i 24 de novembre, tindrà lloc a la Fàbrica i al recinte de Fabra i Coats el Gran Dau, on s’emmarquen el gruix principal d’activitats obertes al públic del Dau Barcelona.

En aquesta notícia teniu més detalls sobre el conjunt d’activitats del festival a la Fàbrica.

Per a més informació, consulteu la seva pàgina web.