dissabte, 9 març, 2019 - 12:00

Quines responsabilitats estem disposats a contreure per estimar? Les societats neoliberals vinculen l’experiència amorosa a l’esfera individual, a la intermitència i a la tria: estimem sols, de manera intermitent i a aquells que hem triat. Com queda dinamitat aquest amor entès com una ficció de l’individu des de l’ètica de les cures i de les responsabilitats compartides?

Begoña Román. Professora de filosofia a la Universitat de Barcelona, ha escrit i coordinat llibres sobre l’ètica en els serveis socials, l’ètica docent i l’ètica ecològica que donen eines per imaginar quins podrien ser els reptes per pensar una ètica amorosa.

Mireia Sallarès. Artista visual i autora del projecte del qual aquest seminari forma part.

Lloc: 3a planta, Centre d’Art (dins de l’exposició).

Aquesta activitat forma part del seminari Amor per a què? Canviar l'amor per canviar-ho tot? de l'exposició Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà). Un projecte sobre l’amor a Sèrbia, de Mireia Sallarès. El seminari és gratuït, amb places limitades. Per assistir-hi, és obligatòria la inscripció, amb opció d'inscriure's al seminari complet o a sessions individuals. Inscripcions a centredart@bcn.cat.​