dissabte, 27 octubre, 2018 - 10:00 a diumenge, 28 octubre, 2018 - 14:30

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) tindrà lloc a la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació el 27 i 28 d’octubre. Aquest any arriba a la seva VII edició sota el lema «D'aquelles llambordes, aquestes alternatives», com a homenatge al 50è aniversari del Maig del 68, perquè molts dels somnis d’aquella revolució són avui dia projectes de l’economia social i solidària.

El focus d’aquesta edició es dirigeix a les sobiranies, en plural, fent referència a la necessitat que la gestió dels recursos, les relacions i l’economia sigui accessible a totes les persones i col·lectius.

La FESC serà un lloc de trobada, ja que durant dos dies hi haurà més de cinquanta xerrades i taules rodones que fomenten les diferents sobiranies. S’hi tractaran temes com la diversitat a les ciutats, l’economia que creix en els marges de l’especulació i les alternatives comunitàries en la gestió energètica.

A més, hi haurà també altres activitats, com una desfilada de moda sostenible per transmetre que la vestimenta també pot ser una eina per marcar la diferència respecte a l’economia capitalista i l’explotació laboral.