El dimecres 4 de desembre tindrà lloc a la planta baixa de la Fàbrica (Sala Polivalent 2) una vetllada musical organitzada conjuntament amb l’Ateneu L’Harmonia i els nostres residents L’Afluent, en motiu de la Festa Major de Sant Andreu 2019. A les 20:30 h hi actuarà La Cosa Pública; i a les 21:30 h, Istari Band. Tot, amb entrada gratuïta.

La Cosa Pública és com s’anomena el nou projecte de l’humorista, autor de còmics i cantant Roger Pelàez juntament amb el guitarrista Vidal Soler. Així explica Pelàez el naixement de la banda: “Ens vam trobar un migdia, encara que no ens coneixíem, i vam dinar puré de patates. No del precuinat, sinó de patata de veritat. Al pis petit hi havia un quisso que ballava claqué tota l’estona. En acabat de dinar vam agafar el que quedava de l’ampolla de vi i ens vam tancar al quarto una estona. Quan en vam sortir, les cançons ja estaven fetes i dretes. Vull pensar que ens vam trobar perquè les cançons ens ho van exigir. Podíem no haver-ne fet cas, però no som prou valents com per viure desafiant una cançó que ens persegueix. Ho vam fer com hem fet totes les coses que hem fet des que som vius: perquè no tenim escapatòria”.

Istari Band és un dels grups seleccionats de la convocatòria artística jove 08030 creART! a l’Ateneu L’Harmonia. Ha estat assajant les seves propostes artístiques als bucs de l’Ateneu. Es tracta d’una banda de heavy metal de Sant Andreu formada per Gerard Gómez (bateria), Marc Moltó (baix), Oriol Castells (guitarra), Ferran Morata (guitarra) i Emma Ruano (veu). El seu objectiu és explorar l’estil metal des de les influències i perspectives que han anat treballant al llarg de la seva vida, des d’estils com el blues fins al punk, amb un repertori que es nodreix de versions i també de cançons pròpies.

Durant els concerts es compartirà la recerca Com hauria de ser un espai d’oci on hi cabem totes, amb accions performatives i informatives. Amb la participació de l’Ateneu L’Harmonia i membres de la comunitat del Centre Pont del Dragó, Ràdio Arrasem, Centre Ocupacional La Sínia i d’altres entitats de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent de Sant Andreu. Amb l’acompanyament de Lo Relacional en el marc de L’Ordit.

Teniu més informació en aquest enllaç.

L'esdeveniment s'inclou dins dels actes de La Fàbrica en Obert de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d'Art Contemporani de Barcelona en motiu de la Festa Major de Sant Andreu 2019.