Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona acull des de l’11 d’abril i fins al 30 de juny l’exposició Aquí hem trobat un espai per pensar, que fa un repàs als deu anys del programa Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un espai de treball compartit entre artistes, alumnes i docents de centres públics d’educació secundària.

Al llarg de tot un curs, i dins l’horari lectiu, creadors i creadores de disciplines i generacions molt diverses desenvolupen un projecte artístic juntament amb un grup de joves, des de la ideació fins a la presentació. La mostra reuneix els 77 projectes realitzats durant les nou primeres edicions del programa, a càrrec de 82 creadors, 1362 joves i 116 docents en 38 instituts de la ciutat. Entre els artistes, destaquen noms com els de Maria Arnal, Mar Arza, Big Bouncers, Xavier Bobés, La Calòrica, Makea Tu Vida, Iván Morales, Josep Pedrals, Jaume Pitarch o els ZA!, entre molts d’altres.

La inauguració tindrà lloc el dia 11/04 entre les 18 i les 20 h, i comptarà amb accions (dansa, poesia, reflexió, performances i converses) a càrrec de creadors i alumnes participants en diverses edicions. Ho podeu consultar aquí.

Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’associació A Bao A Qu. L’entrada és gratuïta, amb visites guiades tots els dissabtes a les 18 h i els diumenges a les 12.30 h.

Teniu més informació sobre l’exposició i les activitats derivades a la pàgina web del Centre d’Art.