La cantant Anna Andreu actuarà el dimarts 24 de novembre a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació dins del cicle "Els concerts de la Fabra", que organitzem conjuntament amb els nostres residents L’Afluent. Com és habitual, el concert tindrà lloc a la planta baixa de la Fàbrica de Creació, amb inici a les 20h.

Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Records 2020). Anna Andreu s'acompanya ara de la violinista Marina Arrufat, que per a aquest nou projecte s'aventura a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

En 'Els Mals Costums' trobem cançons que parteixen d'una sola paraula, unes altres que troben la inspiració en les persones que l'envolten i altres que parlen sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen. 

Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i de El Petit de Cal Eril, entre altres) ha estat l'encarregat de produir Els Mals Costums, així com de reforçar i amplificar aquest format tan delicat i nu, buscant la senzillesa i la solidesa en els silencis i en les melodies. Pincellades d'una Maria del Mar Bonet del segle XXI, de la manera d'explicar històries de Joan Miquel Oliver i, sobretot, segons explica Andreu, d'aquelles cançons que escoltava quan era petita, amaren el disc de retorn de la santquirzenca.

Entrades a 5/7 euros (anticipades/taquilla). Compra anticipada en aquest enllaç.

---

Per venir al concert, heu de tenir en compte el següent:

El públic gaudirà del concert distribuït en taules i cadires.

Els grups que arribin junts quedaran agrupats, si es desitja, amb un màxim de 6 persones.

Es recomana arribar a la sala amb antelació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 30 minuts abans del passi.

L’ús de mascaretes és obligatori mentre no s’estigui assegut a la taula. Es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic.

El servei de bar obrirà, i es permetrà el consum de begudes a les taules.

Es recomana distància física sempre que sigui possible.

És important portar les entrades a la sala en format electrònic, preferentment.

Les entrades a taquilla i consumicions només es podran pagar amb targeta.

Aforament limitat a 160 persones.