La Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació torna a col·laborar en la nova edició del Barcelona Dibuixa, la marató de dibuix que tindrà lloc el proper 25 d'octubre, entre les 11h i les 19h en diversos equipaments de la ciutat. Enguany, organitzem conjuntament Minifanzine, un taller de creació de fanzines impartit pel dibuixant de còmics i animador Genís Rigol, en el que els assistents podran crear des de zero la seva pròpia història i autoeditar-la.

Sota la direcció artística del Museu Picasso i en coproducció amb l’Institut de Cultura, Barcelona Dibuixa promou la creativitat, la participació ciutadana i la comunicació lliure i democràtica. 36 tallers gratuïts, en format presencial i virtual, a càrrec de més de 30 artistes, arquitectes, dissenyadors i il·lustradors, i amb presència a 5 districtes (Ciutat Vella, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc i l’Eixample).

Aquest any, el Barcelona Dibuixa arriba al desè aniversari i, com a gran novetat, ofereix la possibilitat de participar de manera presencial i virtual als 36 tallers que hi ha programats, dels quals 31 es poden fer presencialment amb inscripció prèvia. La celebració presencial convida alguns artistes nous i molts d'altres que han format part de la cita durant aquests anys i que tornen amb el taller que ja van presentar.

Per inscriure's als tallers presencials o seguir-los online des de casa, amb l’explicació en vídeo dels talleristes, accediu a la web.