ATENCIÓ! Les activitats queden suspeses fins a nou avís com a mesura de contenció de l'expansió del coronavirus. Gràcies per la vostra col·laboració.

---

Els nostres residents La Poderosa, espai dedicat a la investigació al voltant dels llenguatges del cos, organitzen entre els mesos de març i juny a la Fàbrica diversos tallers adreçats tant al públic adult com l’infantil. Les activitats d’adults s’engloben dins del títol P.E.P.A Programa Entrenaments i Pràctiques Artístiques, amb la filosofia de posar al mateix lloc l’entrenament i la creació, l’experimentació i la classe, o la tècnica i la improvisació. Les infantils, per la seva part, porten per títol KIDS & DANCE, i es componen de sessions per gaudir del cos i del ball en família. Us ho detallem a continuació.

P.E.P.A PROGRAMA ENTRENAMENTS I PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES

Terreny de joc

A càrrec de Cecilia Colacrai. Ballarina, creadora independent i professora.
Tots els dimecres de març, de 17:30 a 20:30h.

La proposta es construeix a partir del cos i la seva matèria per generar un espai/temps per a explorar i descobrir diferents relacions entre els cossos, l’imaginari, el context i el significat. En cada sessió es treballarà des d’un motor diferent, amb la possibilitat d’investigar la pròpia matèria des de diversos angles i perspectives: contacte, pes, observació…

Més informació.

Hacer tiempo, hacer espacio

A càrrec de la coreògrafa Constanza Brncic. 
Tots els dimecres d’abril, de 17:30 a 20:30h.

Sessions per investigar les nocions “fer espai” i “fer temps”, jugant amb diferents paràmetres que provoquin canvis en la magnitud i l’estat de l’espai i el temps. Una proposta que neix a partir de l’experiència de Constanza Brncic de moure objectes i sobre la recerca al voltant de tres qualitats de parada: la suspensió, la detenció i el deixar.

Més informació.

MUY EXPERIMENTAL # 6 [permaneciendo en el centro del vértigo y la precariedad]

A càrrec de la coreògrafa i curadora Beatriz Fernández.
Tots els dimecres de maig, de 17:30 a 20:30h.

Una sèrie de pràctiques per desenvolupar tecnologies per a la supervivència dins i fora de l’escena, per entendre com es sosté el present romanent en el centre del vertigen i de la precarietat amb un cos en constant canvi, sempre en moviment i mai arribant a solucions, convertint-se i transformant-se sense un objectiu concret més enllà del romandre.

Més informació.

KIDS & DANCE

The Garden

A càrrec de l’artista escènic i coreògraf Xavier Manubens Samsó.
Dissabte 28 de març, a les 11:30h.

Un taller orientat a totes les nacionalitats, cultures i gèneres de nens i nenes entre els 4 i els 11 anys. Es proposa la construcció d’un exterior a través de la pràctica de la dansa i de la instal·lació, fent servir el cos, la veu, els objectes i els espais per intentar sortir de la sala de treballar sense sortir.

Més informació.

L’amagatall

A càrrec de la ballarina Mònica Muntaner.
Dissabte 25 d’abril, a les 11:30h.

Sessió encaminada a crear una obra d’art pròpia. Es proposarà un espai corporal, sensorial, actiu, dinàmic, mòbil, verbal, de textures, sensacions i emocions on el joc és el protagonista de tot allò que entre tots i totes (mares, pares i infants) s’anirà desenvolupant al llarg de la trobada.

Més informació.

Estirem del fil

Dissabte 16 de maig, a les 11:30h.

Una proposta enfocada a jugar amb el vincle que pot donar el fil com a símbol del nostre cordó umbilical. Les relacions i connexions que apareixen amb els pares i els fills. El fil com a element conductor serà el que ajudarà els participants a anar creant i transformant el seu imaginari.

Més informació.

Dansa i emocions

Dissabte 20 de juny, a les 11:30h.
A càrrec de la ballarina, docent i coach Silvia Sant Funk.

A través del moviment lliure i la música es donarà forma, color, gest i moviment a diferents emocions per començar-les a conèixer de manera vívida i lliure. S’experimentarà i es jugarà amb les sensacions que les emocions provoquen, amb el seu component físic.

Més informació.

---

Preus i inscripcions per a les activitats de P.E.P.A Programa Entrenaments i Pràctiques Artístiques en aquest enllaç.

Preus i inscripcions per a les activitats de KIDS & DANCE en aquest enllaç.

Més informació sobre La Poderosa, aquí.

,