A causa de les mesures contra la COVlD-19 a Catalunya, els tallers de La Poderosa han estat cancel·lats. 

Les nostres residents La Poderosa, espai dedicat a la investigació al voltant dels llenguatges del cos, organitzen entre els mesos d'octubre i novembre a la Fàbrica diversos tallers adreçats tant al públic adult com l’infantil. Les activitats d’adults s’engloben dins del títol P.E.P.A [Programa Entrenaments i Pràctiques Artístiques], amb la filosofia de posar al mateix lloc l’entrenament i la creació, l’experimentació i la classe, o la tècnica i la improvisació. Les infantils, per la seva part, porten per títol KIDS & DANCE, i es componen de sessions per gaudir del cos i del ball en família. Us ho detallem a continuació.

P.E.P.A [PROGRAMA ENTRENAMENTS I PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES]

Terreny de joc

A càrrec de Cecilia Colacrai. Ballarina, creadora independent i professora.
Dimecres, 14 i 28 d'octubre, de 17:30 a 20:30h

La proposta es construeix a partir del cos i la seva matèria per generar un espai/temps per a explorar i descobrir diferents relacions entre els cossos, l’imaginari, el context i el significat. En cada sessió es treballarà des d’un motor diferent, amb la possibilitat d’investigar la pròpia matèria des de diversos angles i perspectives: contacte, pes, observació…

Més informació.

Hacer tiempo, hacer espacio

A càrrec de la coreògrafa Constanza Brncic. 
Dimecres, 4 i 25 de novembre, de 17:30 a 20:30h

Sessions per investigar les nocions “fer espai” i “fer temps”, jugant amb diferents paràmetres que provoquin canvis en la magnitud i l’estat de l’espai i el temps. Una proposta que neix a partir de l’experiència de Constanza Brncic de moure objectes i sobre la recerca al voltant de tres qualitats de parada: la suspensió, la detenció i el deixar.

Més informació.

KIDS & DANCE

AAaAh, Oooouchh, sHHHHH, jiJAjajijAjija

A càrrec de l’artista i investigadora Alba Rihe
Dissabte 31 d'octubre, a les 11:30h. 

Un taller que proposa treballar des del el cos i la ressonància corporal, en el que s'el·laboren coreografies infinites a través d'una metodologia vinculada al joc i al treball amb l'absurd. Un espai de contacte lúdic entre pares i fills on, a través d'una sèrie de variables que escapen al llenguatge verbal, s'enforteix el vincle.

Més informació.

---

Preus i inscripcions per a les activitats de P.E.P.A [Programa Entrenaments i Pràctiques Artístiques] en aquest enllaç.

Preus i inscripcions per a les activitats de KIDS & DANCE en aquest enllaç.

Més informació sobre La Poderosa, aquí.

TERRENY DE JOC / CECILIA COLACRAI, HACER TIEMPO, HACER ESPACIO / CONSTANZA BRNCIC, AAAAH, OOOOUCHH, SHHHHH, JIJAJAJIJAJIJA / ALBA RIHE