RÀDIO FABRA

A partir de dijous dia 2 de juliol, l’estudi de RÀDIO FABRA es trasllada a la plaça Orfila de Sant Andreu per retransmetre des d’allà els projectes culturals, socials i comunitaris del barri i de tota la ciutat de Barcelona. Amb aquesta acció es vol il·lustrar el poder de la ràdio i que aquesta formi part de la vida del barri: que el barri es pugui inspirar en les reflexions, músiques, debats i històries que expliquen els programes i els mateixos veïns i les veïnes.

 

Durant aquesta acció RÀDIO FABRA comptarà amb la col·laboració de Fabra Magazine amb Carles Novellas, Joana Hurtado i Xavier Arnaiz, Bang Bang amb Christian Obregon, Black Market amb David Vilches, C.A.P. Sant Andreu amb Cristina Bote, Clandestino Club Social amb Marko Fontana, L’A.R.E.P. i el Gigantes i Molinos, Live Coding amb Turing Tarpit, L'Ordit, Passejades literàries en directe amb Tantàgora, Radio Parti, Radio Cavaret i Teleduca.

 

Amb aquesta iniciativa també es vol incentivar la participació del barri per expressar i compartir les experiències viscudes els darrers mesos i així generar sinergies amb la comunitat, a la vegada que apropar la Fàbrica de Creació i el Centre d'Art a la ciutadania. És per això que RÀDIO FABRA posa a disposició dels veïns i les veïnes una bústia de correu on enviar notes d’àudio explicant les seves experiències (radiofabra@xrcb.cat). Aquestes notes s’inclouran als programes que s’emetran a la ràdio. 

Thursday, 16 July, 2020 - 17:45
Last audio:
Ràdio Fabra Desconfinada - 16 de Juliol 2020
Author:
RÀDIO FABRA
Ciutat / Comunitat / Cultura
Més àudios del programa
09/07/2020 - 2:00pm
02/07/2020 - 12:45pm
Àudios relacionats