Projecte cultural 2018

Associació LIVEMEDIA (fundada en 2006) centra la seva activitat –dins del marc de la transformació digital– en projectes de cooperació, creació i formació, a nivell nacional i internacional, en base a les tecnologies de vídeo livestream i comunicació mòbil com motors d'innovació cultural i un mitjà de producció i divulgació de la cultura en la "societat connectada emergent".

 

En els seus Estatuts consten com a objectius:

Aportar la seva plataforma de comunicació i transmissió de vídeo livestream a la Xarxa.

Construir xarxes de cooperació i interacció que responguin a les necessitats d'individus, comunitats, organitzacions i institucions culturals, socials i educatives, a nivell local i global, a través de la facilitació de recursos i formació.

Promoure la recerca i l'experimentació en els àmbits de la cultura, les arts, l'educació i els mitjans online.

Impulsar programes de 'cooperació cultural per al desenvolupament' des d'estratègies d'interculturalitat, reconeixement i visibilització de les cultures per a la transmissió dels seus coneixements i patrimonis.

 

A Fabra i Coats desenvolupem accions, esdeveniments i propostes a través de:

L'ESTUDI/TALLER DE VÍDEO LIVESTREAM CINEMÀTIQUES DE LA WEB, obert a creadors, col.lectius i organitzacions socio-culturals, i al qual convidem als residents de la Fàbrica de Creació i altres entitats de Fabra i Coats a participar.

L'Estudi/Taller de vídeo livestream Cinemàtiques de la Web es concebeix des de la perspectiva de:

Un espai creatiu per al desenvolupament de formats innovadors de contingut audiovisual i cultural online.

Un espai de trobada intersectorial i intercultural per la generació de processos, idees, coneixement i noves audiències culturals online.

Un apropament a Internet com a espai audiovisual en construcció.

 

L'ESDEVENIMENT </CODE±NOWNESS> http://codenowness.online

Un esdeveniment que respon al potencial actual de les tecnologies de vídeo livestream i vídeo online com un motor d'innovació cultural i com un mitjà online per la creació i producció de la cultura.

</CODE±NOWNESS> vol establir un escenari d'innovació, construcció i reflexió que pugui propiciar i assistir al desenvolupament d'usos creatius i culturals de les tecnologies de vídeo livestream i comunicació mòbil.

 

Com a part de l'esdeveniment la instal.lació WORKFLOW LIVESTREAM presenta els projectes desenvolupats a l'Estudi/taller Cinemàtiques de la Web a Fabra i Coats durant l'any.

Per a més informació i contacte: livemedia@lab-livemedia.net i www.lab-livemedia.net