header

16. Biblioteca

Inici » Espais Activitat » 16. Biblioteca

La Laura i en Joan treuen tot el suc a la recerca

Taller

6-10 anys

16. Biblioteca

Dissabte

13:00

Coneixes els contes de la Laura i en Joan? Fes recerca amb ells i esbrina què contenen els aliments que menges. Experimentaràs amb mostres de suc de taronja i pernil cuit, i amb l’anàlisi d’alguns nutrients essencials descobriràs la importància de revisar les etiquetes dels aliments. Apropa’t a la tecnologia dels aliments i desperta el teu pensament crític respecte a la teva salut i el consum alimentari.  

Personatges de conte - Activitat cancel·lada

Taller

3-10 anys

16. Biblioteca

Dissabte

11:05 - 12:30

Atenció: aquesta activitat ha estat cancel·lada, disculpeu les molèsties.  Vine a crear personatges de conte a partir de materials reciclats seguint les instruccions i recomanacions d’uns textos creats per infants del projecte Menja Llibres. A l’espai també t'espera una mostra de llibres per fer treballs manuals a partir de materials reutilitzats i reciclats. A aquesta paradeta hi trobaràs un munt de consells per donar ales a la teva creativitat preservant el medi ambient.!

L’art i la ciència d’explicar històries poderoses

Taller

+16 anys

16. Biblioteca

Dissabte

18:00

  Com es poden comunicar els resultats científics d’una manera comprensible? Participa en aquesta presentació on podràs conèixer quins són els fonaments de les tècniques narratives amb el focus posat en la informació científica a partir d’exemples d’informes sobre la covid-19.  

Ciència i dona

Taller

8-12 anys

16. Biblioteca

Dissabte

19:00

En el decurs de la història les dones han estat relegades en molts aspectes culturals, també en la ciència. Ara cal destacar el seu paper perquè les noves generacions, nens i nenes, tinguin referents femenines i es puguin fomentar les vocacions científiques entre les nenes i les joves. Descobreix les dones científiques!   

Espai de lectura

Instal·lació

Per a totes les edats

16. Biblioteca

Dissabte

11:00 - 21:00

Diumenge

11:00 - 20:00

Un any més, la Biblioteca Sagrada Família - Josep Maria Ainaud de Lasarte posa a l'abast de les persones visitants a la festa diversos llibres per consultar i llegir. Tots els llibres són de temàtica científica i n'hi ha tant per a públic infantil com per a persones adultes. Apropa’t a l’espai de lectura, llegeix i deixa’t portar pel coneixement!

Subscriure a RSS - 16. Biblioteca