Més de 170 activitats a la 16a Festa de la Ciència

Aquest 2023, la Festa de la Ciència arriba a la seva 16a edició. Enguany, la gran cita ciutadana amb la ciència i la recerca té lloc a la Rambla de Prim, al barri Besòs-Maresme del districte de Sant Martí, el dissabte 10 de juny (d’11 a 21 hores) i el diumenge 11 de juny (d’11 a 20 hores).

Com en edicions anteriors, la 16a Festa de la Ciència abasta un ampli ventall de temàtiques, com el canvi climàtic, la robòtica, la intel·ligència artificial, les matemàtiques, el món de les dades, l’astronomia, l’arqueologia, la salut, la nanotecnologia, la cultura maker i altres aspectes transversals com són les qüestions de gènere o la interrelació entre l’art i la ciència.

Així mateix, aquesta Festa posa èmfasi en algunes efemèrides, com ara el centenari de la visita d’Albert Einstein a Barcelona, el centenari del bioquímic català Joan Oró, el 550 aniversari del naixement de Nicolau Copèrnic, l’Any Internacional del Mill i el Decenni de les Ciències Oceàniques per al Desenvolupament Sostenible (2021-2030).

El programa compta amb més de 170 activitats perquè visquis la ciència en primera persona de la mà de les persones que es dediquen a generar-la i divulgar-la, pertanyents a més de 150 organitzacions de Barcelona i la seva àrea d’influència. Una extensa oferta d’activitats distribuïdes en 24 espais ubicats en el primer tram de la Rambla de Prim, així com en el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

El 10 i 11 de juny, vine a la Festa i experimenta la ciència!

Memòria festa de la ciència 2023