El Brot 2020 obre inscripcions, ampliant el límit d’edat de participació fins als 29 anys!

De l’1 de febrer a l’1 de març, s’obre la convocatòria al festival de música jove de Barcelona. Hi podeu participar grups i solistes, d’entre 18 i 29 anys, amb propostes de qualsevol estil i gènere musical.

Aquesta és una crida per als i les joves amb passió per la música: ja podeu inscriure-us al Brot, el festival que, amb l’objectiu de promocionar i exhibir les vostres creacions musicals, impulsa el Departament de Joventut i diferents equipaments dels districtes de Barcelona: els cinc Espais Joves de la ciutat (La Fontana, Les Basses, Boca Nord, Garcilaso i La Bàscula), els Casals de Joves del Coll i de Les Corts i el Centre Cultural Albareda.

Podeu participar al festival ja sigui a títol individual (com a solistes) o a títol col·lectiu (en grup), apuntant-vos a una de les dues categories a concurs:
 El Premi Embrió: per a participants de fins a 18 anys.
 El Premi Brot: per a participants de fins a 29 anys

(com a novetat, enguany l’edat s’ha ampliat a 29 anys, amb l’objectiu de facilitar l’accés altres persones músiques joves!).

Quins premis podeu guanyar?

Categoría BROT:

Podreu fer-vos amb el guardó que atorga el jurat (dotat amb 1.800 € repartits de manera igualitària entre els i les 6 participants finalistes) i/o amb el premi del públic, dotat amb 300 € per aquell grup o solista més votat pels i les assistents a la final del Brot (el 30 de maig a l’Espai Jove Les Basses).

Categoría EMBRIÓ:
Opteu a dos premis, el premi del jurat dotat amb 750 € (repartits de manera igualitària entre els i les 5 participants finalistes), i un premi de 150 € per a la proposta més votada pel públic de la final de l’Embrió (el 29 de maig al Casal de Joves del Coll).

PERÒ AIXÒ NO ÉS TOT!

  • A més, totes les propostes participants que arribeu a la final, rebreu un vídeo amb la filmació de dues de les cançons que interpretareu al darrer concert.
  • També rebreu hores gratuïtes en els bucs d’assaig dels equipaments organitzadors
  • Les propostes finalistes sereu proposades per participar en alguns dels festivals de referència a Barcelona com La Mercè, L’Ali Jove (emmarcada en festes de Santa Eulàlia), el Primavera als Barris, el Festival Bioritme, entre d’altres…

No badeu: teniu temps per enviar la inscripció al Brot fins a l’1 de març!
Així que, anem per feina, apunta’t aquí:

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/946855

 

El Brot 2020 ja te nou cartell!

El Sergi Panizo Heredia, jove artista de 33 anys, és l’encarregat de donar imatge al Festival Brot 2020, guanyant el Concurs de Cartells convocat pel Departament de Joventut.

En aquesta 4a edició del Concurs de Cartells de Festivals per a Joves, impulsat pel Departament de Joventut, va rebre 71 propostes, de les quals 42 van estar presentades pel Brot i 29 es van presentar en la categoria Barcelona VisualSound (el festival audiovisual de creació jove de la ciutat).

Felicitats Sergi!

Brot 2020

Dissenyadores i dissenyadors! El Brot i VisualSound us necessiten!

Per quart any, s’obre el Concurs de cartells dels Festivals joves que el Departament de Joventut fa possible en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona:

Qui hi pot participar?

Per participar heu de tenir entre 16 i 35 anys. Llegiu amb atenció les bases del concurs, segons les quals:

Cal que ompliu el formulari d’inscripció i envieu les vostres propostes gràfiques entre el divendres 27 de setembre i el dijous 17 d’octubre a les 24h. Alerta! No s’acceptaran propostes un cop finalitzat aquest termini.

Podeu presentar propostes per a un o per als dos festivals (com a màxim dues per a cadascun). Si voleu presentar obres per al Festival Barcelona VisualSound, necessitareu descarregar aquí la seva imatge identificativa.

Quins criteris han de complir els dissenys?

Les propostes gràfiques que presenteu han d’ajudar a difondre els festivals que el Departament de Joventut impulsa per donar suport a l’exhibició i promoció de la creativitat jove de Barcelona.

Podeu crear dissenys de temàtica lliure amb qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió a quatre colors.

Es valorarà especialment que les vostres creacions artístiques facin ús de motius o imatges que puguin associar-se a la particularitat de cadascun dels festivals, i que tingui present la perspectiva de gènere i de diversitat social i cultural.

Quins premis estan en joc?

Els cartells triats guanyaran, cadascun, 1.125€. S’escolliran segons els criteris mencionats anteriorment, la seva qualitat i la seva originalitat.

Una selecció de les imatges presentades a concurs, a més, s’exhibirà a equipaments juvenils de Barcelona.

+ info

 

DASA i RedFall Haze, finalistes del Brot 2019, actuaran a la Mercè i a la Lali Jove!

DASA i RedFall Haze, finalistes de la 9a edició del Festival Brot, pujaran a l’escenari de La Mercè i de la Lali Jove respectivament.

Un dels premis del Brot és facilitar als grups que arriben a les finals del certamen que puguin participar en espais musicals de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove.

Enguany, després de valorar les actuacions de la final del Brot i destacar la gran qualitat musical de tots els participants, els organitzadors de La Mercè i de La Lali Jove s’han decantat per propostes musicals que encaixen amb els artistes amb els quals compartiran escenari.

DASA, amb només 18 anys, ha estat la primera solista en arribar a la final del Brot. Amb un estil pop intimista i acompanyada del seu teclat, actuarà a La Mercè 2019, que tindrà lloc al mes de setembre.

És el quart any consecutiu que un grup del Brot participa en la festa major de Barcelona. Al 2016 van ser els’ ICE Crime‘, el 2017 els ‘Ominira‘ i el 2018 els ‘FUR‘.

D’altra banda,  els ‘RedFall Haze‘, amb el seu rock alternatiu,  tocaran a la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que es celebrarà en el mes febrer en el marc de les festes de Santa Eulàlia. L’any passat ja ho van fer els Beals The Bands, finalistes del Brot 2018.

Amb aquestes iniciatives es pretén donar impuls als nous talents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer.

L’EMOCIÓ I LA VARIETAT MUSICAL, PROTAGONISTES DE LA FINAL DEL BROT 2019!

Dissabte 25 de maig, vam poder gaudir d’una gran final a l’Espai Jove Boca Nord, gràcies a les fantàstiques actuacions de les propostes finalistes: Dasa, Blau Cubarsi &  Brothers, El Batalla, RedFall Haze i Brush. La banda femenina Joina, va ser la gran ausent per temes de salut.
Els participants van omplir la sala de concerts d’una gran varietat d’estils musicals que anaven des del rock i el pop, passant pel reggae, el flamenc fusió i el heavy, que van aconseguir fer vibrar als assistents.
L’ emoció, l’entrega, la sensibilitat, la qualitat musical, l’energia sobre l’escenari i un públic molt entregat van ser els protagonistes de la final de la 9a edició del Brot.
Finalment, ‘Brush’ van ser els guanyadors dels 300 € del premi del públic, en una votació en la qual van participar més de 200 assistents. Els 1.800 € del premi del jurat es repartiran de forma igualitària entre tots els finalistes. A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final.
Després de sis semifinals, una final i gairebé trenta concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició. Així doncs, només ens manca donar de nou l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i donat suport.
Us esperem a la pròxima edició, fins aleshores, que no pari la música!!

Brush, guanyadors del premi públic del Brot 2019.

Grups que van actuar a la final del Brot 2019: Dasa, Blau Cubarsi & Brothers, El Batalla, RedFall Haze i Brush amb els presentadors de la nit, la Mar i el Carles de Boca Ràdio.

‘Infumables’ guanyadors del premi del públic de la 9ª edició de l’Embrió, en una nit en la que guanya tothom!

Divendres 24 de maig es va celebrar la final de l’Embrió al l’Espai Musical La Bàscula amb les actuacions de 5 bandes:  Overload, One Voice, Cubiks, Infumables i Cleanstring.

Durant més de tres hores, els diferentes grups van fer gaudir al públic assistent tant de versions pròpies com de covers i van demostrar la seva valía sobre l’escenari.

L’energía, una fantàstica posada en escena i la connexió amb el públic, van ser els protagonistes de la nit.

Finalment, la banda ‘Infumables’ va guanyar el premi del públic, dotat de 150 euros. Els 750€ del premi del jurat es repartiran de forma igualitaria entre tots els grups finalistes. A més a més, totes les bandes obtindran un vídeo editat d’una de les cançons interpretades a la final.

Moltes gràcies a tothom, felicitats als participants i fins la propera edició!

Infumables: grup guanyador del premi del públic de l’Embrió 2019.

Grups finalistes de l’Embrió 2019: Overload, One Voice, Cubiks, Infumables i Cleanstring.

VINE A VIURE LES FINALS DE L’EMBRIÓ I DEL BROT, 24 I 25 DE MAIG!

Després de sis semifinals i més de vint directes, arriben les grans finals de la 9a edició del Brot!!

El pròxim divendres  24 de maig,  podràs gaudir de les actuacions dels més juniors a la final de l’Embrió, que tindrà lloc a La Bàscula, a partir de les 21h. Cinc bandes es deixaran la pell sobre l’escenari per mostrar el seu talent musical i fer gaudir al públic assistent:

– Overload

– Cubiks

– Infumables

– One Voice

– Cleanstring

I després de vibrar amb la final dels més joves, et propossem que no et perdis la final del Brot, que es celebrarà el 25 de maig a l’Espai Jove Boca Nord.

A partir de les 21h, podràs escoltar els directes de:

– DASA

– El Batalla

– Blau Curbasi & Brothers

– Joina

– Brush

– Redfall Haze

Els 1.800 € del premi del jurat, en el cas del Brot, i 750€, en l’Embrió, es repartiràn de forma igualitaria entre tots els finalistes. El premi del públic, estarà dotat de 300 € en la categoria Brot i de 150 € en la dels més joves.

A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i  un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

T’esperem per viure tot això i molt més, a les grans finals del Brot 2019!!

Redfall Haze últim finalista de la 9a edició del Brot!

Dissabte, 11 de maig va tenir lloc la darrera semifinal del Brot 2019 a L’Espai Jove La Fontana.

Les quatre bandes emergents van omplir la sala de concerts de ritmes de ska, rock i reggae desprenent molt bona energía i connexió amb el públic.

Finalment, per ser “una banda compacta amb una veu molt potent i un desenvolupament artístic altament qualitatiu”, el grup guanyador va ser Redfall Haze.

Els 6 grups finalistes actuaran dissabte, 25 de maig, a la final del Brot, que tindrà lloc a Boca Nord.

Us esperem a tots a la gran final del Brot!!

Brush, cinquè grup finalista del Brot!

Divendres 10 de maig es va celebrar la cinquena semifinal del Brot 2019, al Centre Cultural Albareda.

Els quatre grups participants van oferir un molt bon espectacle musical per obtenir un lloc a la final.

El jurat va voler destacar la connexió amb el públic dels Umbral, la diversió i entrega dels Open Mouth, la personalitat única dels Umbral, però finalment van proclamar guanyadors als Brush. Ser una proposta molt equilibrada  i tenir un directe molt energètic, van ser els motius que han convertit als Brush en la banda finalista de la penúltima semifinal. Els tornarem a veure actuar el 25 de maig, a la final del Boca Nord.

Us hi esperem a tots!

DARRERES SEMIFINALS DEL BROT 2019, 10 I 11 DE MAIG!!

Aquesta setmana tornem amb dos concerts més! El pròxim divendres, 10 de maig, celebrem la 5a semifinal del Brot, a les 20 h al Centre Cultural Albareda. Quatre bandes formaran el cartell musical de la nit:

–          Maat

–          Brush

–          Open Mouth

–          Umbral

I dissabte, 11 de maig, continuem amb les actuacions de la 6a semifinal, que tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana, a les 21:30 h amb:

– Redfall Haze

– Aldarull

– Skatológikos

– Boun to

T’esperem per gaudir de la música en directe, als concerts gratuïts del Brot!!