COMENÇA LA 9A EDICIÓ DEL BROT!

Tornem amb una nova edició del Brot! Músics de la ciutat, prepareu-vos perquè el període d’inscripcions ja està obert.

Si tens menys de 25 anys i la teva passió és la música, consulta les bases del concurs i apunta’t. Tens temps fins l’1 de març.

Pots participar, com a grup o com a solista, en dues categories:

  1. Categoria Brot: fins a 25 anys.
  2. Categoria Embrió: de 14 a 18 anys.

El concurs comptarà amb un premi del públic, de 300 euros en el cas del Brot i de 150 euros en el de l’Embrió, i un premi del jurat, dotat de 1800 euros en la categoria Brot i de 750 euros en l’Embrió, que es repartirà de forma igualitària entre tots els grups finalistes. Així  doncs, cadascuna de les 6 bandes que arribin a la final del Brot obtindran 300 euros i 150 euros els 5 grups de l’Embrió. Amb aquesta iniciativa volem donar oportunitats a més bandes i evitar la competitivitat entre els participants.

A més a més, les propostes que arribin a la final del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la gravació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

Un cop més, el nostre objectiu és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Així mateix, volem difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals i  esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

A continuació us presentem el vídeo promocional d’aquesta nova edició del Festival, realitzat per Kote de Berberecho Productions, guanyador en dues ocasions del Festival Barcelona VisualSound, amb la música de Beals the Band, finalistes de la 8a edició del Festival Brot, i el cartell promocional dissenyat per Marc Pérez Gutiérrez.

Us esperem del 26 d’abril al 25 de maig per gaudir de música en directe i concerts gratuïts per tota la ciutat.

Preneu nota, apunteu-vos i veniu!! Us anirem informant!

Per a més informació o qualsevol dubte, envieu un mail a: festivalbrot@bcn.cat

També podeu seguir-nos a facebook: www.facebook.com/FestivalBrot i/o subscriure-us al butlletí